Tânăr de 19 trimis în judecată pentru un atac sângeros cu maceta

Tânăr de 19 trimis în judecată pentru un atac sângeros cu maceta

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Trușești, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani, sub acuzația de tentativă de omor.

El este autorul unui atac sângeros petrecut, în luna august, în localitate. Pe fondul unui conflict spontan, aflându-se pe un drum public, acesta a lovit un consătean de mai multe ori cu o macetă. Ca urmare a leziunilor suferite și a hemoragiei puternice, bărbatul a avut nevoie de intervenția unui elicopter SMURD, care l-a transportat de urgență spre o clinică din Iași.

„Una dintre lovituri, îndreptată spre capul acesteia, a fost parată de persoana vătămată cu mâna stângă, suferind o amputație incompletă a antebrațului, leziune pentru vindecarea cărora a necesitat 95-100 de zile de îngrijiri medicale și care i-a pus în primejdie viața”, au reținut anchetatorii.

Agresorul se află în stare de arest preventiv. Procurorii precizează că finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului spre judecare sunt etape care nu pot înfrânge principiul prezumției de nevinovăție.

 

Spune-ne opinia ta