Bărbat preluat de elicopter în urma unui conflict sângeros petrecut în Trușești

Bărbat preluat de elicopter în urma unui conflict sângeros petrecut în Trușești

Un bărbat de 41 de ani, din comuna Trușești, a fost preluat de un elicopter SMURD, marți după-amaiză, aflându-se în stare critică. El ar fi fost rănit în timpul unui conflict, a confirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Potrivit sursei citate, bărbatul a oprit un echipaj de poliție care se deplasa pe drumul național 29D, în localitatea de domiciliu, și le-a declarat forțelor de ordine că a fost agresat de către un tânăr de 19 ani, din aceeași comună.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), bărbatul prezintă o plagă prin tăiere, la nivelul unui braț, suferind hemoragie masivă.

Aeronava a aterizat la Unitatea Militară 01189, pacientul fiind adus de un echipaj de terapie intensivă mobilă. Măsurile de prevenire a unui incendiu au fost luate de pompierii Gărzii de Intervenții din Botoșani.

Bărbatul este transferat către o clinică de specialitate din Iași. Între timp, Poliția a demarat o anchetă in rem pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

„Deocamdată, a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, însă, în funcție de numărul de zile de spitalizare, precum și de gradul în care viața victimei a fost pusă în pericol, încadrarea juridică a faptei poate fi schimbată”, a precizat Delia Nenișcu.

 

Spune-ne opinia ta