Sucevenii care s-au bătut cu bâte și topoare, în Botoșani, au fost eliberați din arest!

Membrii celor două clanuri rivale, care s-au bătut în plină stradă la Botoșani, cu bâte, răngi și topoare, au fost eliberați din arest după 24 de ore.

Sucevenii care s-au bătut cu bâte și topoare, în Botoșani, au fost eliberați din arest!

După 24 de ore petrecute în arest, toți cei 9 bătăuși din Suceava - care s-au încăierat în stradă la Botoșani -, au fost lăsați să plece acasă sub control judiciar.

Pentru următoarele 60 de zile nu au voie să părăsească țara sau să încerce să ia legătura cu celelalte părți implicate în dosar, potrivit Antena3CNN.

Cu toții sunt atât inculpați, cât și martori în dosarele penale deschise de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, dosar care vizează fapte de distrugere, loviri sau alte violențe și tulburarea liniștii publice.

Întreg scandalul ar fi pornit sâmbătă, de la o şicanare în trafic, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Reținuți inițial de polițiști

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a nouă persoane, cu vârstele cuprinse între 24 și 61 de ani, din județul Suceava, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

Din cercetări, a reieșit faptul că la data de 24 februarie, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între aceștia a avut loc un conflict în urma căruia au provocat scandal, s-au lovit reciproc și au distrus bunuri în zonă.

În timpul conflictului, persoanele reținute au folosit arme albe, iar opt dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Totodată, unul dintre tinerii implicați în evenimente a fost internat la o unitate spitalicească pentru a fi expertizat, în vederea stabilirii discernământului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
41

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
99

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
101

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...