Sucevenii care s-au bătut cu bâte și topoare, în Botoșani, au fost eliberați din arest!

Membrii celor două clanuri rivale, care s-au bătut în plină stradă la Botoșani, cu bâte, răngi și topoare, au fost eliberați din arest după 24 de ore.

Sucevenii care s-au bătut cu bâte și topoare, în Botoșani, au fost eliberați din arest!

După 24 de ore petrecute în arest, toți cei 9 bătăuși din Suceava - care s-au încăierat în stradă la Botoșani -, au fost lăsați să plece acasă sub control judiciar.

Pentru următoarele 60 de zile nu au voie să părăsească țara sau să încerce să ia legătura cu celelalte părți implicate în dosar, potrivit Antena3CNN.

Cu toții sunt atât inculpați, cât și martori în dosarele penale deschise de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, dosar care vizează fapte de distrugere, loviri sau alte violențe și tulburarea liniștii publice.

Întreg scandalul ar fi pornit sâmbătă, de la o şicanare în trafic, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Reținuți inițial de polițiști

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a nouă persoane, cu vârstele cuprinse între 24 și 61 de ani, din județul Suceava, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

Din cercetări, a reieșit faptul că la data de 24 februarie, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între aceștia a avut loc un conflict în urma căruia au provocat scandal, s-au lovit reciproc și au distrus bunuri în zonă.

În timpul conflictului, persoanele reținute au folosit arme albe, iar opt dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Totodată, unul dintre tinerii implicați în evenimente a fost internat la o unitate spitalicească pentru a fi expertizat, în vederea stabilirii discernământului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
19

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
28

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
282

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...