Percheziții într-o comună din Botoșani, după ce doi indivizi au furat peste 6.000 de lire dintr-o casă! (foto)

Persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost aduse la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale.

Percheziții într-o comună din Botoșani, după ce doi indivizi au furat peste 6.000 de lire dintr-o casă! (foto)

Duminică, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, din comuna Mihai Eminescu.

Indivizii, în noaptea de sâmbătă spre duminică ar fi pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate, un bărbat de 35 de ani, din comuna Mihai Eminescu, de unde au sustras peste 6.000 de lire.

În urma perchezițiilor efectuate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate mai multe probe care prezintă interes în cauză, precum și o parte din banii reclamați ca fiind sustrași.

„Persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost conduse la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere, pentru continuarea cercetărilor și dispunerea de măsuri conform procedurilor legale”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
3

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
27

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
131

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...