Doi tineri au de petrecut mai bine de doi ani și jumătate în Penitenciarul Botoșani!

Indivizii au fost condamnați la închisoare pentru infracțiuni comise la regimul rutier.

Doi tineri au de petrecut mai bine de doi ani și jumătate în Penitenciarul Botoșani!

Deși autorii de infracțiuni la regimul rutier ajung greu la pușcărie, în sensul că de regulă sunt condamnați la pedepse cu suspendare, se constată totuși că săptămânal sunt suceveni încarcerați în Penitenciarul Botoșani pentru infracțiuni la regimul rutier. Iar asta se întâmplă pentru că sucevenii deja condamnați cu suspendare și cu termene de încercare impuse de judecători sunt prinși din nou în trafic, situație în care pușcăria devine inevitabilă.

Luni, 26 februarie, Poliția orașului Siret a primit spre executare un mandat al Judecătoriei Rădăuți prin care Mădălin S., în vârstă de 25 de ani, din comuna Șerbăuți, a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de 2 ani și 7 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere cu permisul anulat și conducere sub influența alcoolului.

Așadar, deși condamnat cu suspendare, tânărul a fost prins din nou la volan, cu permisul anulat și băut, scrie Monitorul de Suceava.

Condamnatul a fost identificat la domiciliu și dus sub escortă în Penitenciarul Botoșani.

Tot pe 26 februarie și polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au primit pentru a pune în executare un mandat pe numele lui Cătălin F., în vârstă de 28 de ani, din Frătăuții Noi, condamnat pentru infracțiuni repetate de conducere fără permis la 2 ani și 10 luni de închisoare.

Și în acest caz, condamnatul a fost identificat și predat fără incidente personalului din Penitenciarul Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
754

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
71

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
296

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...