Doi tineri au de petrecut mai bine de doi ani și jumătate în Penitenciarul Botoșani!

Indivizii au fost condamnați la închisoare pentru infracțiuni comise la regimul rutier.

Doi tineri au de petrecut mai bine de doi ani și jumătate în Penitenciarul Botoșani!

Deși autorii de infracțiuni la regimul rutier ajung greu la pușcărie, în sensul că de regulă sunt condamnați la pedepse cu suspendare, se constată totuși că săptămânal sunt suceveni încarcerați în Penitenciarul Botoșani pentru infracțiuni la regimul rutier. Iar asta se întâmplă pentru că sucevenii deja condamnați cu suspendare și cu termene de încercare impuse de judecători sunt prinși din nou în trafic, situație în care pușcăria devine inevitabilă.

Luni, 26 februarie, Poliția orașului Siret a primit spre executare un mandat al Judecătoriei Rădăuți prin care Mădălin S., în vârstă de 25 de ani, din comuna Șerbăuți, a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de 2 ani și 7 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere cu permisul anulat și conducere sub influența alcoolului.

Așadar, deși condamnat cu suspendare, tânărul a fost prins din nou la volan, cu permisul anulat și băut, scrie Monitorul de Suceava.

Condamnatul a fost identificat la domiciliu și dus sub escortă în Penitenciarul Botoșani.

Tot pe 26 februarie și polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au primit pentru a pune în executare un mandat pe numele lui Cătălin F., în vârstă de 28 de ani, din Frătăuții Noi, condamnat pentru infracțiuni repetate de conducere fără permis la 2 ani și 10 luni de închisoare.

Și în acest caz, condamnatul a fost identificat și predat fără incidente personalului din Penitenciarul Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin, candidat PSD la Consiliul Județean: „Voi continua programul de modernizare a drumurilor județene realizat de Doina Federovici”

astăzi, 10:56

Dezvoltarea infrastructurii rutiere județene a cunoscut un ritm fără precedent în mandatul de președinte al Consiliului Județean deținut de Doina Federovici. O treime din totalul drumurilo...

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
92

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
144

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...