Și-a stropit soția cu benzină, apoi i-a dat foc!

Un botoșănean a dat dovadă de o cruzime ieșită din comun. A pus totul pe seama geloziei și a consumului de alcool.

Și-a stropit soția cu benzină, apoi i-a dat foc!

După mai bine de cinci ani de la comiterea faptei, Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui I.A., în vârstă de 51 de ani.

Bărbatul din comuna Stăuceni, județul Botoşani, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „tentativă la violență în familie în forma omorului calificat”.

Magistrații botoșăneni au reţinut că, în data de 31 decembrie 2018, în jurul orei 16.30, în timp ce se aflau la domiciliu, pe fondul unui conflict spontan generat de gelozie și consum de alcool, inculpatul a stropit-o cu benzină pe soția sa, persoana vătămată I.V., după care i-a dat foc.

Femeia a suferit arsuri de gr. I, II și III, leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 45-55 zile de îngrijiri medicale și care i-au pus în primejdie viața.

”Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au transmis magistrații Parchetulului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
583

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
301

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
83

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...