Scene incredibile pe terasa unui bar din Botoșani, ce au decis magistrații!

Unul dintre agresori și-a atacat victimele cu cuțitul, în timp ce tovarășul lui lovea cu pumnii și picioarele persoanele înjunghiate.

Scene incredibile pe terasa unui bar din Botoșani, ce au decis magistrații!

După o lună și jumătate de la comiterea faptelor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui I.M.D., în vârstă de 31 de ani, și a lui L.E., în vârstă de 48 de ani, ambii din comuna Călărași, județul Botoşani.

Primul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „tentativă la omor calificat”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „lovire sau alte violențe”.

Al doilea inculpat este trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de „complicitate la tentativă la omor calificat”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „lovire sau alte violențe”.

Magistrații botoșăneni au reţinut că, în data de 21 februarie 2024, în intervalul orar 19.20 - 19.35, în timp ce se aflau pe terasa unui bar din localitatea de domiciliu, pe fondul unui conflict spontan, I.M.D. a lovit cu un cuțit persoanele vătămate S.D., M.I.M. și M.C. la nivelul feței și gâtului. În aceleași împrejurări, I.M.D. a lovit la nivelul feței și persoana vătămată S.C.

În același timp, L.E. a lovit cu pumnii și picioarele persoanele vătămate înjunghiate și lovite de către celălalt inculpat. Aceste fapte au condus la tulburarea climatului de ordine și siguranță publică.

”Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au precizat magistrații Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
17

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
52

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
254

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...