Percheziții în județ. Trei braconieri sunt anchetați după ce au bătut paznicul și administratorul unui iaz

Percheziții în județ. Trei braconieri sunt anchetați după ce au bătut paznicul și administratorul unui iaz

Polițiștii au efectuat, joi, trei percheziții în comuna Vlăsinești, la locuințele a trei bărbați, de 47, 22 și 21 de ani, bănuiți că au agresat paznicul și administratorul unui iaz din Hănești, după ce au fost prinși pescuind ilegal, informează vineri Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

„Din cercetări, a reieșit faptul că la data de 16 iunie a.c., în timp ce victimele, doi bărbați, de 48 de ani, respectiv, 61 de ani, unul în calitate de paznic și celălalt administrator al unei societăți comerciale ce administrează un iaz, ar fi fost agresați de trei bărbați, pe care i-ar fi surprins pe malul iazului, în momentul în care le-au cerut să-și justifice prezența în acel loc”, arată sursa citată.

În urma perchezițiilor desfășurate, au fost ridicate 10 plase monofilament pentru pescuit și o macetă cu lungimea lamei de 45 cm, găsite în locuințele suspecților.

„Cercetările au fost extinse si sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj, fiind sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de rezultate, să fie dispuse măsuri legale”, precizează IPJ Botoșani.

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

 

Spune-ne opinia ta