O tânără a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor după ce ar fi încercat să-și ucidă tatăl

O tânără a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor după ce ar fi încercat să-și ucidă tatăl

O tânără din Frumușica a fost trimisă în judecată după ce ar fi încercat să-și ucidă părintele. Din fericire nu a reușit, dar i-a provocat acestuia leziuni care i-au pus viața în pericol. Evenimentul a avut loc în 2017, dar Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani a anunțat decizia abia după mai bine de patru ani. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a anunțat astăzi că a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpatei P.C.M., în vârstă de 24 de ani, din com. Frumuşica, jud. Botoşani, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de  „violenţă în familie sub forma tentativei de omor”.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a explicat într-un comunicat că s-a reţinut că, în ziua de 31.01.2017, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în locuinţa tatălui său, persoana vătămată P.P., l-a înţepat pe acesta cu un cuţit în zona abdominală şi l-a tăiat în zona antebraţului stâng, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 28-30 zile de îngrijiri medical şi care i-au pus în primejdie viaţa.

“Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a mai adăugat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta