O femeie din Călăraşi şi concubinul ei, judecaţi pentru că au bătut un consătean

Doi concubini din Călăraşi vor trebui să explice judecătorilor cum au ajuns să-l bată pe un vecin de-al lor, cu care erau în conflict de mai mult timp, după ce au fost trimişi în judecată.

O femeie din Călăraşi şi concubinul ei, judecaţi pentru că au bătut un consătean

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani au trimis în judecată un cuplu din Călăraşi pentru loviri şi alte violenţe, după ce l-au bătut pe un consătean cu care se aflau în conflict de mai mult timp, acesta din urmă fiind de altfel condamnat anterior tot din cauza unui "război" cu cei doi.

Victima, Ilie R., a povestit că într-o seară şi-a condus nişte musafiri până la staţia de transport din centrul satului şi în drumul spre casă, a trecut pe la un bar unde a băut o bere şi şi-a cumpărat un pachet de ţigări, continuându-şi apoi drumul. Când a ajuns în dreptul casei Angeliei G şi a lui Dănuţ A., s-a trezit lovit din spate, a căzut la pământ şi a fost târât de picioare până în curtea celor doi, unde aceştia l-au lovit cu picioarele şi cu coada unei furci peste cap şi peste corp, fiind şi zgâriat cu dinţii furcii în încercarea de a se apăra cu braţele. Când s-au săturat de lovit în el, cei doi i-au cerut să părăsească ograda, abandonând acolo ochelarii de vedere, pălăria, un pantof şi pachetul de ţigări.

Câteva zile mai târziu, bărbatul şi-a scos certificat medico- legal, care atesta leziunile, excoriaţiile şi tumefacţiile, având nevoie de şapte- opt zile de îngrijiri medicale, iar apoi a depus plângere la poliţie. De aici începe spectacolul, pentru că în momentul în care poliţiştii s-au dus la cei doi concubini acasă pentru a-i audia în calitate de suspecţi şi de inculpaţi, atitudinea acestora a fost refractară, refuzând orice colaborare.

Cu greu au convins-o pe Angelia să-şi povestească istoria, doar când aceasta s-a plâns poliţiştilor că de fapt Ilie R. i-a pătruns în curte fără drept, nerecunoscând că a fost târât de către ea şi concubin. Anchetatorii au considerat însă că nu există probe care să conducă la ideea că Ilie R. a pătruns fără drept în curtea celor doi concubini, astfel că dosarul a plecat spre Judecătoria Botoşani, avându-i pe aceştia drept inculpaţi pentru loviri şi alte violenţe.

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
463

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
150

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
422

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...