Un dosar de tentativă de omor ajunge la judecată

Dosarul în care sunt judecaţi un tânăr de 19 ani pentru tentativă la omor şi prietenul său pentru conducere fără permis a trecut de camera preliminară, ceea ce înseamnă că procesul poate începe.

Un dosar de tentativă de omor ajunge la judecată

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Judecătorii Tribunalului Botoşani au analizat în procedura de cameră preliminară dosarul înaintat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani în care Andrei Minu A. şi Ionuţ U. sunt judecaţi pentru tentativă de omor şi loviri şi alte violenţe, respectiv conducerea unui autovehicul fără a avea permis de conducere, în urma unei petreceri la care au participat dar care s-a încheiat în sânge.

Într-o noapte de la începutul lunii februarie, Andrei Minu A. , în timp ce se afla pe imaşul satului Stăuceni, a lovit cu o bâtă de baseball la nivelul capului un tânăr, cauzându-i leziuni traumatice pentru a căror vindecare a necesitat 65-70 zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa. În acelaşi context, inculpatul a lovit cu bâta de baseball peste corp şi pe un alt tânăr, cauzându-i suferinţe fizice.

Totul a inceput după o şicanare în trafic. Trei invidizi, printre care şi Andrei-Minu, au urmărit pe un drum din localitate maşina în care se aflau patru băieţi si două fete, care veneau de la discotecă. La volan se afla Ionuţ U., despre care anchetatorii au stabilit că nu avea permis de conducere. Când au ajuns la un capăt de drum, pe un imaş, i-au atacat cu bâtele şi cu spray lacrimogen, loviturile fiind îndreptate în special spre cap. Unul dintre băieţi şi cele două fete au reuşit să fugă şi să se ascundă în curtea unui localnic, în timp ce ceilalţi trei băieţi au căzut în mainile agresorilor.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
96

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
240

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
163

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...