Mărturia cutremurătoare a tatălui Petronelei, eleva din Botoșani ucisă cu 32 de lovituri de cuțit!

După ce a ucis-o pe fată, adolescentul a fugit de la locul crimei, iar cadavrul Petronelei a fost găsit în pădure de un bărbat care își plimba câinele.

Mărturia cutremurătoare a tatălui Petronelei, eleva din Botoșani ucisă cu 32 de lovituri de cuțit!

În timp ce criminalul a ieșit deja din pușcărie, tatăl fetei încă își plânge copila. Dorul de fiica lui îi sfâșie sufletul și merge chiar și în toiul nopții la cimitir, să stea de vorbă cu ea.

Tragedia s-a petrecut în anul 2018. Petronela, care era elevă la Colegiul Economic ”Octav Onicescu” din Botoșani, a mers împreună cu asasinul ei, Bogdan Ionel, într-o pădure din apropierea cimitirului Pacea, pentru o şedinţă foto. Nu era pentru prima dată când Petronela îi poza ca model, el fiind pasionat de fotografie. În timpul ședinței foto, între cei doi a avut loc un conflict spontan, care a dus la o dramă. Fata i-a spus că face fotografii proaste și că iubita lui este grasă și urâtă.

Vorbele fetei au stârnit în mintea ucigașului o criză de furie cu un deznodământ tragic. Adolescentul de 16 ani a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe fată cu 32 de lovituri de cuțit, în zona gâtului, a feței și a mâinilor. O lovitură în inimă i-a fost fatală fetei. După oribila crimă, ucigașul a fugit de la locul faptei, iar cadavrul Petronelei a fost găsit la marginea pădurii de un bărbat care își plimba câinele prin zonă.

”Nu mai sunt om pentru tot restul vieții”

Anul acesta, în martie, judecătorii au decis eliberarea lui Bogdan Ionel din Penitenciarul Educativ Tichilești, unde și-a ispășit jumătate din pedeapsa de 9 ani de închisoare, relatează Gândul.

În timp ce criminalul a fost eliberat, tatăl Petronelei, Petrică Mihalachi, aproape că nu mai are lacrimi să își plângă fiica. Spune că totul parcă s-ar fi întâmplat ieri.

”Nu mai sunt om pentru tot restul vieții. Nu mai pot, nu știu cum mai am putere. Durerea nu va dispărea niciodată. Nu mă mai duce capul la nimic. Pentru mine, s-a terminat tot”, a spus, pentru Gândul, Petrică Mihalachi.

Când dorul de Petronela îl copleșește, merge la mormântul fetei sale chiar și în toiul nopții, numai să stea de vorbă cu ea.

”Și noaptea mă duc la cimitir la fată. Am tabloul ei pe hol și de câte ori intru în casă, îl mângâi și vorbesc cu ea”, a mai mărturisit tatăl Petronelei.

Cât despre pedeapsa primită de asasinul Petronelei, Petrică Mihalachi consideră că aceasta a fost foarte mică.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Principiul incertitudinii”, filmul ”bazat pe fizică și pe actori”, a ajuns la Botoșani! (Foto)

astăzi, 08:29

Cinematograful ”Unirea”, amfitrionul proiecțiilor de gală din Botoșani, a reunit cinefilii, și nu numai, la avanpremiera filmului  ”Principiul incertitudinii”.O ce...

Teritoriul României se micșorează: Aproape un hectar dispare în fiecare an. Județele Botoșani și Galați, cele mai afectate!

astăzi, 08:06
47

România se confruntă cu o problemă gravă legată de pierderea terenului, cauzată în principal de acțiunea de eroziune a râului Prut. Acesta „mușcă” permanent din m...

Bucurie într-o parohie din Botoșani: IPS Teofan a botezat cea de-a cincea fetiță a preotului Ionuț! (Foto)

astăzi, 07:32
327

În cea de-a doua duminică a Triodului, a Întoarcerii fiului risipitor, Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, a oficiat Sfânta și Dumnezeia...