Polițist de frontieră din Botoșani, închisoare cu suspendare după ce a batjocorit o minoră, apoi a șantajat-o!

Individul a profitat de copila cu 30 de ani mai tânără, mai bine de un an și jumătate. A scăpat de pușcărie, dar va trebui să muncească în folosul comunității.

Polițist de frontieră din Botoșani, închisoare cu suspendare după ce a batjocorit o minoră, apoi a șantajat-o!

   Foto: stireasucevei.ro

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat pe Cristian P. la trei ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor și șantaj. Termenul de supraveghere stabilit este de trei ani. Decizia este definitivă.

Bărbatul este obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, în perioada termenului de supraveghere, pe o perioadă de 70 de zile, în cadrul Serviciului Public Local de Asistenţă Socială Botoşani sau în cadrul Primăriei Municipiului Botoşani.

Instanța a stabilit că polițistul de frontieră a consumat cu victima 37 de raporturi sexuale și acte sexuale orale, în perioada aprilie 2018 – 13 noiembrie 2019. În ceea ce privește săvârșirea infracțiunii de șantaj, numărul actelor materiale este necunoscut, dar s-au consumat în perioada iunie 2020 – 31 martie 2022.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani, din Botoșani, lucrează în structurile poliției de frontieră de mai bine de 15 ani, iar victima acestuia are doar 17 ani, potrivit NewsWeek. Polițistul a fost reținut în urma unei sesizări penale care a fost urmată de o percheziție imobiliară. Ulterior, individul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor, șantaj, hărțuire și violarea vieții private.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
777

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
76

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
300

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...