Polițist de frontieră din Botoșani, închisoare cu suspendare după ce a batjocorit o minoră, apoi a șantajat-o!

Individul a profitat de copila cu 30 de ani mai tânără, mai bine de un an și jumătate. A scăpat de pușcărie, dar va trebui să muncească în folosul comunității.

Polițist de frontieră din Botoșani, închisoare cu suspendare după ce a batjocorit o minoră, apoi a șantajat-o!

   Foto: stireasucevei.ro

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat pe Cristian P. la trei ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor și șantaj. Termenul de supraveghere stabilit este de trei ani. Decizia este definitivă.

Bărbatul este obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, în perioada termenului de supraveghere, pe o perioadă de 70 de zile, în cadrul Serviciului Public Local de Asistenţă Socială Botoşani sau în cadrul Primăriei Municipiului Botoşani.

Instanța a stabilit că polițistul de frontieră a consumat cu victima 37 de raporturi sexuale și acte sexuale orale, în perioada aprilie 2018 – 13 noiembrie 2019. În ceea ce privește săvârșirea infracțiunii de șantaj, numărul actelor materiale este necunoscut, dar s-au consumat în perioada iunie 2020 – 31 martie 2022.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani, din Botoșani, lucrează în structurile poliției de frontieră de mai bine de 15 ani, iar victima acestuia are doar 17 ani, potrivit NewsWeek. Polițistul a fost reținut în urma unei sesizări penale care a fost urmată de o percheziție imobiliară. Ulterior, individul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor, șantaj, hărțuire și violarea vieții private.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
906

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
280

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
240

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...