La plimbare, fără permis de conducere

La plimbare, fără permis de conducere

Un tânăr de 34 de ani a fost oprit de polițiștii de frontieră, în după-amiaza zilei de duminică, pe raza localității Cuzlău, din comuna Păltiniș, conducând un moped neînregistrat, deși nu avea permis de conducere, anunță reprezentanții Poliției de Frontieră Rădăuți Prut.

Bărbatul a fost oprit de oamenii legii în timpul desfășurării unei misiuni specifice de supraveghere și control în zona de competență.

„Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că tânărul nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, declară oamenii legii.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Medicul Ramona Guraliuc despre situația de la UPU: „Suntem într-un deficit mare de personal. Am depășit chiar 200 de pacienți în 24 de ore” (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
318

În cadrul unei conferințe de presă susțină în cursul zilei de vineri, 28 ianuarie, la sediul Instituției Prefectului, șefa Unității de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșa...

Accident la Dângeni. Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-au izbit cu mașina într-un cap de pod

Vineri, 28 Ianuarie 2022
339

Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un cap de pod de pe raza satului Strahotin, din comuna Dângeni.Potri...

Botoșănenii se pot testa împotriva infecției cu Covid-19 și în 78 de cabinete de medicină de familie (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
458

Pentru a le veni în sprijin cadrelor medicale de pe Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșani, secție care a fost luată cu asalt de pacienți în ultima perioadă, 78 de...