Furt din mașini: un bărbat a sustras bani, telefoane și... cosmetice

Din categoria ce mai fac botoșănenii intră un tânăr, de 25 de ani, care s-a apucat de furat din mașini. Și nu a sustras orice, ci bani, telefoane mobile și... produse cosmetice.

Furt din mașini: un bărbat a sustras bani, telefoane și... cosmetice

Asta s-a întâmplat în perioada 19 – 26 septembrie, în timp ce se afla în municipiul Botoșani. Astfel, prin forțarea sistemului de asigurare al mașinilor, individul ar fi pătruns în interiorul acestora și ar fi furat mai multe bunuri, precum telefoane, machiaje și bani.

De asemenea, văzând că unul dintre autoturisme are și cheia în interior, nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut câteva ture cu mașina, apoi a abandonat-o.

Astfel, pe 27 septembrie, instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare și a dispus arestarea preventivă a tânărului, domiciliat în Trușești. Acesta este bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt din auto și a unei infracțiuni de furt în scop de folosință.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și, ulterior, față de acesta, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, cercetările fiind continuate pentru infracțiunile menționate mai sus”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
979

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
88

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
329

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...