Furt din mașini: un bărbat a sustras bani, telefoane și... cosmetice

Din categoria ce mai fac botoșănenii intră un tânăr, de 25 de ani, care s-a apucat de furat din mașini. Și nu a sustras orice, ci bani, telefoane mobile și... produse cosmetice.

Asta s-a întâmplat în perioada 19 – 26 septembrie, în timp ce se afla în municipiul Botoșani. Astfel, prin forțarea sistemului de asigurare al mașinilor, individul ar fi pătruns în interiorul acestora și ar fi furat mai multe bunuri, precum telefoane, machiaje și bani.

De asemenea, văzând că unul dintre autoturisme are și cheia în interior, nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut câteva ture cu mașina, apoi a abandonat-o.

Astfel, pe 27 septembrie, instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare și a dispus arestarea preventivă a tânărului, domiciliat în Trușești. Acesta este bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt din auto și a unei infracțiuni de furt în scop de folosință.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și, ulterior, față de acesta, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, cercetările fiind continuate pentru infracțiunile menționate mai sus”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...

Ajutați câinii din Adăpostul Public Botoșani să câștige un tir cu mâncare!

Thursday, 17 October 2024

Momentan aproximativ 650 de patrupede se află la padocul municipiului, iar donațiile sunt singura lor sursă de hrană. Pentru a câștiga, avem nevoie încă o dată de sprijinul comunit...