Furt din mașini: un bărbat a sustras bani, telefoane și... cosmetice

Din categoria ce mai fac botoșănenii intră un tânăr, de 25 de ani, care s-a apucat de furat din mașini. Și nu a sustras orice, ci bani, telefoane mobile și... produse cosmetice.

Furt din mașini: un bărbat a sustras bani, telefoane și... cosmetice

Asta s-a întâmplat în perioada 19 – 26 septembrie, în timp ce se afla în municipiul Botoșani. Astfel, prin forțarea sistemului de asigurare al mașinilor, individul ar fi pătruns în interiorul acestora și ar fi furat mai multe bunuri, precum telefoane, machiaje și bani.

De asemenea, văzând că unul dintre autoturisme are și cheia în interior, nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut câteva ture cu mașina, apoi a abandonat-o.

Astfel, pe 27 septembrie, instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare și a dispus arestarea preventivă a tânărului, domiciliat în Trușești. Acesta este bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt din auto și a unei infracțiuni de furt în scop de folosință.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și, ulterior, față de acesta, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, cercetările fiind continuate pentru infracțiunile menționate mai sus”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
3

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
302

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
221

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...