Femeie obligată la plata unor daune morale după ce a bătut colegul de joacă al fiului său!

O femeie din Botoşani a fost obligată de judecători să plătească daune morale, după ce a bătut un băiat care se juca cu fiul său.

Femeie obligată la plata unor daune morale după ce a bătut colegul de joacă al fiului său!

Elena C. a fost trimisă în judecată pentru infracţiunea de "loviri şi alte violenţe", însă a fost achitată de judecători, dar totuşi a fost pusă la plata unor daune de 500 de lei către tatăl copilului bătut. Sentinţa este definitivă după o decizie dată, vineri, de Curtea de Apel Suceava. 

"În temeiul art. 396 alin. 5 Cod procedură penală rap. la art. 16 lit. b teza a II-a Cod procedură penală achită pe inculpata C. Elena trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii prev. şi ped. de art. 193 alin. 2 Cod penal. Obligă inculpata C. Elena să plătească părţii civile C. L., suma de 500 lei, daune morale. Respinge, ca nefondate, restul pretenţiilor civile.Obligă inculpata C. Elena să plătească părţii civile C L suma de 2.000 lei, cheltuieli de judecată" se arată în sentinţa rămasa definitivă.

Incidentul a avut loc în urmă cu trei ani, când fiul femeii a venit la magazinul unde aceasta lucra şi i-a povestit că un coleg de la fotbal l-a lovit. Femeia s-a enervat şi s-a dus la locul de joacă şi a început să îl lovească pe presupusul agresor de doar 10 ani.

I-ar fi tras câteva palme şi l-ar fi izbit de pământ, examinările medico-legale concluzionând că minorul a avut nevoie pentru recuperare de 2-3 zile de îngrijiri medicale. În aceeași zi, tatăl minorului bătut a depus plângere la Poliţie. 

Cazul nu este singular. Un bărbat este judecat în prezent după ce şi-a bătut vecinul de bloc pentru că i-a îmbrâncit copilul. Victima a ajuns la spital în urma "corecţiei" primite.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
29

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
19

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
38

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...