Doina Caba iese din închisoare, nu are voie să ia legătura cu șefa CJ și cu primarul din Săveni

Tribunalul Suceava a emis, în cursul zilei de marți, 6 februarie 2024, decizii care privesc mai multe persoane din lotul ”Mavromati”, în dosarul angajărilor ilegale.

Doina Caba iese din închisoare, nu are voie să ia legătura cu șefa CJ și cu primarul din Săveni

 Doina Caba  

Instanța a admis propunerea formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Suceava, de prelungire a măsurii arestului la domiciliu luată față de Calinciuc Liliana Laura, Tatarcan Silvian Adrian, Sărban Cornelia Anca, Preda Marinela și Malancea Claudia.

Respinge, ca neîntemeiate, cererile de revocare ori înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar, formulate de Calinciuc Liliana Laura, Tatarcan Silvian Adrian, Sărban Cornelia Anca, Preda Marinela și Malancea Claudia, prin apărători.

De asemenea, instanța respinge propunerea formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Suceava, de prelungire a măsurii arestului preventiv luată față de Caba Doina, Crîșmaru Coca Stela și Focșa Mirela Gabriela, ca neîntemeiată.

Admite cererile de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, formulate de inculpatele Caba Doina, Crîșmaru Coca Stela și Focșa Mirela Gabriela, prin apărători aleși.

Doina Caba, fost menager al Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani, nu are voie să părăsească imobilul unde locuieşte efectiv, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. Trebuie să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemată; să nu comunice, direct sau indirect, cu persoanele stabilite de instanță, printre care figurează și Tîrzioru Relu-Petru și Federovici Doina-Elena. De asemenea, nu trebuie să exercite funcţia în exercitarea căreia a săvârşit fapta, respectiv angajată în cadrul Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
66

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
39

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
123

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...