Doina Caba iese din închisoare, nu are voie să ia legătura cu șefa CJ și cu primarul din Săveni

Tribunalul Suceava a emis, în cursul zilei de marți, 6 februarie 2024, decizii care privesc mai multe persoane din lotul ”Mavromati”, în dosarul angajărilor ilegale.

Doina Caba iese din închisoare, nu are voie să ia legătura cu șefa CJ și cu primarul din Săveni

 Doina Caba  

Instanța a admis propunerea formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Suceava, de prelungire a măsurii arestului la domiciliu luată față de Calinciuc Liliana Laura, Tatarcan Silvian Adrian, Sărban Cornelia Anca, Preda Marinela și Malancea Claudia.

Respinge, ca neîntemeiate, cererile de revocare ori înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar, formulate de Calinciuc Liliana Laura, Tatarcan Silvian Adrian, Sărban Cornelia Anca, Preda Marinela și Malancea Claudia, prin apărători.

De asemenea, instanța respinge propunerea formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Suceava, de prelungire a măsurii arestului preventiv luată față de Caba Doina, Crîșmaru Coca Stela și Focșa Mirela Gabriela, ca neîntemeiată.

Admite cererile de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, formulate de inculpatele Caba Doina, Crîșmaru Coca Stela și Focșa Mirela Gabriela, prin apărători aleși.

Doina Caba, fost menager al Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani, nu are voie să părăsească imobilul unde locuieşte efectiv, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. Trebuie să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemată; să nu comunice, direct sau indirect, cu persoanele stabilite de instanță, printre care figurează și Tîrzioru Relu-Petru și Federovici Doina-Elena. De asemenea, nu trebuie să exercite funcţia în exercitarea căreia a săvârşit fapta, respectiv angajată în cadrul Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
18

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
62

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...

Două substanțe interzise i-au adus unui șofer din Botoșani un dosar penal!

astăzi, 15:01
59

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe drumul național DN 29C, în comuna Vârfu Câmpului, un autoturism condus de un...