Un judecător din Botoșani iese la pensie, CSM i-a trimis lui Iohannis propunerea!

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerilor privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 1 martie 2024, a mai multor judecători.

Un judecător din Botoșani iese la pensie, CSM i-a trimis lui Iohannis propunerea!

Printre magistrații vizați se află și un judecător din Botoșani.

Este vorba despre Sapariuc Irinel, judecător la Tribunalul Botoşani, desemnat în calitate de judecător de supraveghere a privării de libertate la Penitenciarul Botoşani și la centrele de reținere și arestare preventivă din județele Suceava și Botoșani.

Sapariuc Irinel a absolvit în anul 1997 Facultatea de Drept în cadrul Facultății ”Alexandru Ioan Cuza” Iași. A activat, ca judecător stagiar, la Judecătoria Botoșani, apoi la Judecătoria Săveni și la Judecătoria Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
14

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
51

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
106

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...