De ce nu poate fi adusă în țară Adina - "spaima şoselelor", deși are de executat peste cinci ani de închisoare!

În vara anului 2014, Adina, supranumită "spaima șoselelor", a produs un grav accident de circulație pe raza comunei Dumbrăveni, în urma căruia soțul ei în vârstă de 25 de ani, din orașul Dorohoi, județul Botoșani, a decedat pe loc. 

De ce nu poate fi adusă în țară Adina - "spaima şoselelor", deși are de executat peste cinci ani de închisoare!

Suceveanca Adina Gabriela Prisăcariu, implicată în mai multe fapte penale pe linie rutieră şi nu numai, în urma cărora a devenit cunoscută drept Adina – „Spaima şoselelor”, are de executat 5 ani şi 2 luni de închisoare, în urma cumulării a două condamnări. Aceasta se află, însă, de mai multă vreme în Marea Britanie, cu un statut care nu le este deloc clar autorităţilor române. Magistraţii de la Judecătoria Suceava au mai bine de un an de când cer lămuriri, pe cale oficială, cu privire la statutul Adinei Gabriela Prisacariu în Marea Britanie. Potrivit Monitorul de Suceava, în ultimele adrese s-a transmis că suceveanca are un soi de domiciliu forţat în Marea Britanie, însă judecătorii suceveni au cerut detalii şi mai exacte, în condiţiile în care au tot citat-o pe inculpată la proces, însă aceasta nu s-a prezentat.

Tânăra rămăsese fără permis de conducere după ce în vara anului 2014 a produs un grav accident de circulație pe raza comunei Dumbrăveni, în urma căruia soțul ei, din Dorohoi, și-a pierdut viața. La data de 1 august 2014, în jurul orei 18.00, aflându-se la volanului unui autoturism Mercedes E Classe cu volanul pe dreapta, Adina Gabriela Prisăcariu, fără să se asigure în prealabil, s-a angajat în depășirea unei dube, într-o zonă cu linie continuă, moment în care din față venea o autocisternă. Soferul acesteia a încercat să evite impactul, însă fără succes. Coliziunea a fost atât de puternică, încât soțul șoferiței – Dragoș Prisăcariu, de 25 de ani, din orașul Dorohoi, județul Botoșani, a decedat pe loc. Polițiștii au întocmit atunci pe numele Adinei Gabriela Prisăcariu un dosar penal pentru ucidere din culpă.

După mai puțin de un an, în primăvara anului 2015, la data de 26 aprilie, aceasta a fost surprinsă gonind prin Suceava cu 75 km/h, la volanul unui autoturism BMW, fără a avea permis de conducere. Agenții de la Rutieră au reușit să o oprească, însă când i-au cerut actele tânăra a început să devină recalcitrantă și să-i înjure pe oamenii legii. Polițiștii au fost nevoiți să o imobilizeze și să o încătușeze pentru a o putea duce la secția de poliție, unde au identificat-o. Astfel, au descoperit că se numește Adina Gabriela Prisăcariu și că permisul ei de conducere este suspendat. Ea s-a ales atunci cu un nou dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
88

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
282

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
620

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...