Cosmin Andrei a ajuns la DNA Suceava, nu a făcut nicio declarație!

Perchezițiile de la Primăria Botoșani, dar și de la Direcția de Taxe și Impozite a Primăriei, ia o turnură din ce în ce mai gravă.

Cosmin Andrei a ajuns la DNA Suceava, nu a făcut nicio declarație!

Ancheta DNA Suceava vizează angajarea unei persoane printr-un concurs aranjat. În dosar apare numele primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, care se află în aceste momente la audieri.

La intrarea în sediul DNA Suceava, primarul Cosmin Andrei a refuzat să ofere răspunsuri jurnaliștilor.

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție –  Serviciul teritorial Suceava, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, săvârșite în cursul anului 2021, de către funcționari publici în legătură cu fraudarea unor concursuri de angajare. În cursul zilei de 02 februarie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în două locații situate pe raza municipiului Botoșani, din care una este sediul unei instituții publice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava”, au transmis reprezentanții DNA Suceava în urmă cu scurt timp.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
20

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
53

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
106

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...