Și Doina Federovici a ajuns în această dimineață la DNA Suceava!

Serviciul Teritorial al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Suceava îl anchetează pe primarul PSD al municipiului Botoșani, Cosmin Ionuț Andrei, acuzat de fapte de corupție.

Și Doina Federovici a ajuns în această dimineață la DNA Suceava!

   Foto: monitorulsv.ro

Edilul ar fi acuzat că ar fi fraudat o serie de concursuri prin intermediul cărora și-ar fi angajat o apropiată la Serviciul Taxe și impozite, de la Primăria Botoșani. Faptele s-ar fi petrecut în 2021.

Primarul Botoșaniului a fost dus vineri dimineață la audieri la sediul DNA Suceava, acesta nedorind să facă niciun comentariu pentru acuzațiile care i se aduc.

Amintim că anchetatorii au derulat în cursul zilei de vineri două percheziții, dintre care una la Direcția de Taxe și Impozite, de la Primăria Botoșani.

Și Doina Federivici a ajuns la DNA!

Tot la DNA Suceava, a ajuns vineri dimineață și Doina Federovici, președinta Consiliului Județean (CJ) Botoșani. Potrivit monitorulsv.ro, Doina Federovici participă la percheziția informatică a bunurilor ridicate cu ocazia perchezițiilor din decembrie 2023, în dosarul privind fraudarea concursurilor de ocupare a unor posturi de la Spitalul Județean „Mavromati” Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dan Șlincu, PSD: Șapte oferte pentru construirea noului pod peste Siret de la Vârfu Câmpului

astăzi, 09:25
4

Comisia de achiziție din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început procesul de analiză a celor șapte oferte depuse în cadrul licitației pe...

La Ipotești a început Săptămâna Națională a Bibliotecilor!

astăzi, 09:17
9

Cu acest prilej, din anul 2021, s-a derulat proiectul Biblioteci în dialog, ocazie cu care biblioteci specializate sau generaliste au participat prin conferențieri și prezentări ale specificu...

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
65

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...