Botoșănean adus în cătușe din Olanda și băgat după gratii!

Botoșănean adus în cătușe din Olanda și băgat după gratii!

Zece persoane condamnate sau vizate de mandate de arestare preventivă pentru infracţiuni precum ucidere din culpă, distrugere, furt, tâlhărie, ultraj, conducere fără permis, act sexual cu un minor, au fost aduse în ţară în ultimele două zile, printre acestea figurând și un botoșănean.

Opt persoane condamnate la pedepse cuprinse între 1 şi 4 luni şi 5 ani de închisoare pentru infracţiuni precum ucidere din culpă, distrugere, furt, tâlhărie, ultraj, conducere fără permis şi alte două persoane acuzate de act sexual cu un minor, pe numele cărora fuseseră emise mandate de arestare preventivă, au fost aduse în ţară din Germania, Cehia, Marea Britanie şi Olanda.

”În perioada 18 – 19 aprilie 2024, Poliţia Română a adus în ţară 10 persoane, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a unei pedepse privative de libertate sau mandate de arestare preventivă”, a anunţat sâmbătă IGPR.

Botoșănean adus în cătușe acasă!

Printre cele zece persoane s-a aflat și un botoșănean.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani, din Botoşani, a fost escortat din Olanda. Botoșăneanul era urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, conducere fără permis şi refuz de recoltare de mostre biologice.

Judecătoria Dorohoi a emis pe numele bărbatului de 30 de ani un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la 2 ani şi 8 luni de închisoare.

Botoșăneanul a fost încarcerat, în vederea executării mandatului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
337

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
482

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
605

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...