Botoșănean adus în cătușe din Olanda și băgat după gratii!

Botoșănean adus în cătușe din Olanda și băgat după gratii!

Zece persoane condamnate sau vizate de mandate de arestare preventivă pentru infracţiuni precum ucidere din culpă, distrugere, furt, tâlhărie, ultraj, conducere fără permis, act sexual cu un minor, au fost aduse în ţară în ultimele două zile, printre acestea figurând și un botoșănean.

Opt persoane condamnate la pedepse cuprinse între 1 şi 4 luni şi 5 ani de închisoare pentru infracţiuni precum ucidere din culpă, distrugere, furt, tâlhărie, ultraj, conducere fără permis şi alte două persoane acuzate de act sexual cu un minor, pe numele cărora fuseseră emise mandate de arestare preventivă, au fost aduse în ţară din Germania, Cehia, Marea Britanie şi Olanda.

”În perioada 18 – 19 aprilie 2024, Poliţia Română a adus în ţară 10 persoane, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a unei pedepse privative de libertate sau mandate de arestare preventivă”, a anunţat sâmbătă IGPR.

Botoșănean adus în cătușe acasă!

Printre cele zece persoane s-a aflat și un botoșănean.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani, din Botoşani, a fost escortat din Olanda. Botoșăneanul era urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, conducere fără permis şi refuz de recoltare de mostre biologice.

Judecătoria Dorohoi a emis pe numele bărbatului de 30 de ani un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la 2 ani şi 8 luni de închisoare.

Botoșăneanul a fost încarcerat, în vederea executării mandatului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent din Botoșani amendat după ce a dat petrecere în apartament!

astăzi, 12:14
68

S-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 02:38. O echipă formată din polițiști locali s-a deplasat pe strada Ștefan Luchian, de unde se auzea muzica.Cele sesizate s-au c...

Criză de apă fără precendent într-o localitate din Botoșani: ”Este o situaţie nemaiîntâlnită!”

astăzi, 11:53
355

Primarul comunei Drăguşeni din judeţul Botoşani, Eugen Nechita, spune că, pe fondul lipsei precipitaţiilor, în localitate se înregistrează o criză fără precedent a apei în ...

USR Botoșani: ”Nu vă lăsaţi păcăliţi de lucrările făcute înainte de alegeri!”

astăzi, 11:24
56

Deși apreciază lucrările de asfaltare din ultimele săptămâni, USR Botoşani şi Alianţa Dreapta Unită  țin să-i atragă atenţia edilului şef că mandatul unui primar este de patr...