Bătaie soră cu moartea pe imașul din sat, un agresor a scăpat basma curată, tatăl obligat să plătească 12.000 de lei!

Un tânăr din Botoșani care l-a bătut strașnic pe un bărbat, lovindu-l cu pumnii și cu un lanț de zale, a scăpat basma curată. Tatăl agresorului trebuie să-i plătească victimei 12.000 de lei.

Bătaie soră cu moartea pe imașul din sat, un agresor a scăpat basma curată, tatăl obligat să plătească 12.000 de lei!

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat pe Stelică Z. la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Termenul de supraveghere stabilit este de doi ani.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul este obligat să presteze muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 100 de zile lucrătoare, în cadrul Primăriei Orașului Săveni, județul Botoșani, sau în cadrul Primăriei Comunei Ungureni, județul Botoșani.

De asemenea, Stelică este obligat să-i plătească victimei suma de 2.000 de lei (daune materiale) și suma de 10.000 de lei (daune morale).

Fiul a scăpat!

În același dosar, magistrații Judecătoriei Săveni au dispus încetarea procesului penal față de inculpatul Ionuț Mihail Z. pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, ca urma a împlinirii termenului de prescripție a răspunderii penale a minorilor. Decizia este definitivă, potrivit stireasucevei.ro.

Bătaie soră cu moartea pe imaș!

La data de 25 martie 2019, în jurul orei 19.30, victima s-a deplasat la un bar din centrul satului Bodeasa, orașul Săveni, județul Botoșani, unde a consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 20.30, timp în care în bar a intrat Ionuț Mihail Z. și trei martori.

Pe la ora 20.30, după ce a ieșit din bar, victima a fost urmărită de către Stelică Z. și fiul său, Ionuț Mihail Z. (16 ani și 6 luni – la acea dată). Victima a fost urmărită până pe imașul comunal, unde, la un moment dat, tânărul a lovit-o pe victimă o singură dată cu pumnul în zona feței, punând-o la pământ pe aceasta. Pe urmă, același inculpat a lovit-o pe victimă de mai multe ori în zona feței și a corpului cu un lanț din zale, iar tatăl acestuia a lovit-o pe victimă cu o curea din piele. Agresiunea a fost oprită de un martor, care a condus-o pe victimă la adăpost, loc de unde a fost preluată cu ambulanța și internată la SJU Botoșani.

Potrivit certificatului medico-legal, victima prezenta plăgi contuze, plăgi suturale, placarde excoriate, tumefacții echimotice, echimoze și că din documentația medicală rezultă că a prezentat diagnosticul de fracturi costale, traumatism cranio-facial închis, fractură aripă nazală stânga, hematom epicranian frontal stâng, fractură omoplat drept, etilism acut. Victima a avut nevoie de un număr de 30-35 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Astăzi îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Eutropie, Cleonic şi Vasilisc

astăzi, 07:56
6

Eutropie şi Cleonic erau fraţi, iar Vasilisc era nepot al Sfântului Teodor. Fiind creştini şi propovăduitori ai credinţei, au fost prinşi împreună cu Sfântul Teodor şi &icir...

Botoșănenii din Spania vor putea primi dublă cetățenie!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
146

Acordarea dublei cetățenii pentru românii care trăiesc în Spania va deveni realitate „în curând”, susține premierul Marcel Ciolacu, în urma unei înt...

ÎPS Teofan vine la Botoșani pentru a boteza cel de-al cincilea copil al unui preot din județ!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
1274

Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, va fi prezent duminică, 3 martie, în județul Botoșani.ÎPS Teofan va sluji Sfânta Liturghie la Biserica &...