Băgat în arestul IPJ Botoșani după ce a produs un accident rutier la beție și fără permis!

Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Băgat în arestul IPJ Botoșani după ce a produs un accident rutier la beție și fără permis!

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 43 de ani, din comuna Bălușeni, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și refuz de prelevare de mostre biologice de sânge.

Din cercetări a reieșit faptul că acesta, la data de 7 aprilie 2024, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe drumul public din orașul Flămânzi a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Ulterior, din verificări s-a stabilit faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

Mai mult decât atât, deși emana halenă alcoolică a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean prins la ieșirea din oraș conducând fără permis o mașină cu numere false!

astăzi, 18:11
10

În cursul zilei de luni,29 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani –Biroul Rutier au oprit pe Șoseaua Iașului din municipiul Botoșani un autoturism condus...

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
31

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
38

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...