Arest preventiv pentru agresorul de 62 de ani care a bătut o femeie la magazin, înarmat cu un cuțit

Arest preventiv pentru agresorul de 62 de ani care a bătut o femeie la magazin, înarmat cu un cuțit

Instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 62 de ani, din municipiul Botoșani, care a agresat o femeie și a amenințat un localnic făcând uz de un cuțit, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc marți seară, după ce agresorul s-a deplasat la un magazin de articole pentru pescuit, pe strada Ion Pillat, unde a provocat scandal. El a lovit de mai multe ori o femeie de 47 de ani, administrator al societății, după ce aceasta a sunat la 112. Victima a suferit leziuni pentru care necesită îngrijiri medicale.

„În același context, bărbatul de 62 de ani, înarmat cu un cuțit, ar fi amenințat cu acte de violență un bărbat de 43 de ani, aflat în apropiere, care a intervenit pentru a proteja victima. Ulterior, persoana bănuită de comiterea faptei a fost imobilizată și deposedată de cuțit, de către doi agenți de securitate,  care se aflau în proximitatea locului faptei”, a precizat Nenișcu.

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

 

Spune-ne opinia ta