Sexagenar reținut după un scandal monstru. A bătut o femeie și a amenințat un bărbat cu un cuțit

Sexagenar reținut după un scandal monstru. A bătut o femeie și a amenințat un bărbat cu un cuțit

Un bărbat de 62 de ani, din municipiul Botoșani, a fost reținut pentru 24 de ore, miercuri, după ce a agresat o femeie, administrator al unui magazin de articole de pescuit, și ar fi amenințat un client făcând uz de un cuțit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu, incidentul a avut loc marți seară, după ce agresorul s-a deplasat la magazinul de pe strada Ion Pillat, unde a provocat scandal. El a lovit-o pe femeia de 47 de ani de mai multe ori, după ce aceasta a sunat la 112. Victima a suferit leziuni pentru care necesită îngrijiri medicale.

„În același context, bărbatul de 62 de ani, înarmat cu un cuțit, ar fi amenințat cu acte de violență un bărbat de 43 de ani, aflat în apropiere, care a intervenit pentru a proteja victima. Ulterior, persoana bănuită de comiterea faptei a fost imobilizată și deposedată de cuțit, de către doi agenți de securitate,  care se aflau în proximitatea locului faptei”, a precizat Nenișcu.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. El este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

 

 

Spune-ne opinia ta