VIDEO Un șofer "a îndrăznit" să-i dea flash-uri unui taximetrist. Ce a urmat!

O regulă nescrisă a traficului mioritic spune să nu te pui cu taximetriștii. Acest lucru nu l-a înțeles un șofer care a avut de furcă cu un taximetrist recalcitrant.

VIDEO Un șofer "a îndrăznit" să-i dea flash-uri unui taximetrist. Ce a urmat!

Un conducător auto din Galati, care mergea regulamentar, a observat că un taximetrist a oprit în mijlocul străzii pentru ca pasagerii pe care îi transporta să poată să coboare.

Deranjat de comportamentul taximetristului, cel care circula regulamentar l-a atenționat pe taximetrist cu farurile. Atât i-a trebuit acestuia din urmă, scrie auto-bild.ro. Taximetristul a început să îi taie fața și să pună frână în mod repetat. Ba mai mult, nu i-a permis timp de zeci de metri celui din spatele său să-l depășească.

Comportamentul taximetristului a stârnit reacții pe Internet. "Asta merita sa ramana pieton pentru 90 de zile. Ai facut vreo sesizare la firma?", a scris un internaut pe site-ul trafictube.ro. Un altul a adăugat: "Sesizare direct la poliție".
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
606

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
454

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2990

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...