Unul dintre șoferii răniți în accidentul de la Lebăda a murit (video)

Unul dintre șoferii răniți în accidentul de la Lebăda a murit (video)

Unul dintre bărbații răniți în accidentul rutier petrecut, miercuri dimineață, la ieșirea din municipiul Botoșani spre Iași, s-a stins din viață, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), Dorina Lupu.

„Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a precizat Lupu.

Potrivit sursei citate, două autoturisme au intrat în coliziune, cinci bărbați fiind răniți în urma impactului. La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului din Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, din care si cea de terapie intensivă mobilă. Au venit în ajutor și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Din verificările efectuate până în acest moment s-a stabilit faptul că un autoturism,  condus de un tânăr, de 28 de ani, în timp ce se deplasa pe Șoseaua Iașului, din municipiul Botoșani, direcția de deplasare, dinspre Alfa Land înspre Calea Națională, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în impact cu un autoturism condus de un bărbat, de 44 de ani. În urma impactului, bărbatul de 44 de ani a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a declarat Deșia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

 

 

Spune-ne opinia ta