Cinci bărbați răniți într-un accident cumplit, la ieșire din municipiul Botoșani (fotogalerie)

Cinci bărbați răniți într-un accident cumplit, la ieșire din municipiul Botoșani (fotogalerie)

Cinci bărbați au răniți în urma unui accident rutier petrecut, miercuri dimineață, la ieșirea din municipiul Botoșani spre Iași, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, două autoturisme au intrat în coliziune. La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului din Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, din care si cea de terapie intensivă mobilă. Au venit în ajutor și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

„Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că șoferul unuia dintre autoturisme era blocat în interior. Acesta a fost scos din mașină de pompieri și predat unui echipaj medical. Un alt bărbat, din cealaltă mașină, era inconștient și este resuscitat. Alte trei persoane au fost transportate, deja, la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat Dorina Lupu.

Conform oficialului, pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul, fiind deschis dosar sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.










 

 

Spune-ne opinia ta