Un elev ar fi fost acroșat de o autospecială a Poliției pe trecerea de pietoni. IPJ a demarat o anchetă internă

Un elev ar fi fost acroșat de o autospecială a Poliției pe trecerea de pietoni. IPJ a demarat o anchetă internă

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani a demarat o anchetă internă, după ce un bărbat a relatat pe o rețea de socializare că un elev ar fi fost acroșat pe trecerea de pietoni de o autospecială a structurii de ordine.

Presupusul martor susține că incidentul s-a petrecut luni după-amiază, pe Calea Națională, în apropiere de Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun”.

„Astăzi în jurul orei 13:30 am fost martor unui incident la iesirea de pe centura spre calea națională, la vale de sediul poliției rutiere. Am cedat trecere unor pietoni, copii ieșiți de la liceu, iar de pe calea națională a intrat o autospeciala a politiei, marca vw polo, care a intrat în copii ca lupul între oi, unul dintre copii fiind luat pe capota și ajuns pana pe parbriz (girofarurile erau oprite, semn ca nu erau în vreo grabă). De la volanul mașinii se coboară o doamnă polițistă care nici una nici doua baga copilul în mașină și pleaca cu el. Curiozitatea mea, cum trebuia soluționat cazul? Copilul efectiv s a blocat și nu voia sa intre în mașină și zicea ca e în regulă , dar l a obligat sa intre. Se suspenda dreptul doamnei de a mai conduce? Întreb pentru un prieten, căruia i l-ar fi suspendat...”, a scris bărbatul pe un grup de Facebook.

Organele judiciare s-au autosesizat și verifică aspectele semnalate în regim de urgență.

„Conducerea Inspectoratului a dispus cercetări prin intermediul Biroului de Control Intern, cu privire la evenimentul rutier la care se face referire în spațiul public. La finalizarea verificărilor vom comunica măsurile dispuse față de persoanele implicate”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta