Un biciclist căzut pe carosabil în timp ce era depășit de tirul condus de un tânăr din Botoșani a murit la câteva zile de la accident!

Un accident neclar, petrecut în condiții încă neelucidate! Șoferul tirului, un tânăr botoșănean, este acuzat acum de ucidere din culpă. Medicii legiști spun că leziunile au fost prea profunde pentru a se fi putut produce fără ca biciclistul să fi fost acroșat. 

Un biciclist căzut pe carosabil în timp ce era depășit de tirul condus de un tânăr din Botoșani a murit la câteva zile de la accident!

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a murit la Spitalul Județean Suceava, la câteva zile după ce a fost implicat într-un accident petrecut în condiții neclare, cel puțin în prima fază a anchetei polițiștilor rutieri. 

Pe 13 noiembrie, seara, la 20.15, bărbatul din localitatea Budeni, Dolhasca, se deplasa cu o bicicletă pe DJ 208, din localitatea de domiciliu. Potrivit Monitorul de Suceava, din cercetările preliminare ale polițiștilor a rezultat că, în timp ce era depășit de un vehicul greu, cu remorcă, biciclistul s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. Șoferul autotrenului nu a plecat de la fața locului, fiind identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 31 de ani, din municipiul Botoșani. Imediat după accident, bărbatul căzut pe carosabil a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Suceava. El se afla în stare foarte gravă, având, printre altele, un traumatism cranio-cerebral grav și un edem cerebral.

Biciclistul a decedat luni, 19 noiembrie, la Spitalul Județean Suceava. El a murit din cauza gravelor leziuni cerebrale. Polițiștii rutieri trebuie acum să reanalizeze probatoriul pe care îl au, mai ales că medicii legiști au opinat că leziunile au fost prea profunde pentru a se fi putut produce fără ca biciclistul să fi fost acroșat. 

Șoferul vehiculului greu a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu a consumat alcool. Inițial, polițiștii au încadrat fapta la vătămare corporală, însă în noile condiții cercetările vor continua pentru ucidere din culpă, mai scrie sursa citată.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
310

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
332

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
202

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...