Un bărbat din Santa Mare şi-a ucis în bătaie concubina cu o coadă de mătură

Un bărbat din Santa Mare şi-a ucis în bătaie concubina cu o coadă de mătură

Un bărbat de 48 de ani, din Santa Mare, şi-a ucis în bătaie concubina cu o coadă de mătură. Acesta a fost reşinut de poliţişti, audiat, după care internat la Psihatrie după ce şi-a omorât iubita şi a dormit două nopţi alături de ea.

Nenorocirea s-a petrecut marţi, din spusele autorului, care le-a mărturisit oamenilor din sat că îşi omorâse iubita, cu un an mai în vârstă decât el.

Apelul la 112 a venit din partea unei vecine de-a bărbatului, care a observat că femeia nu mai ieşea din casă de câteva zile şi s-a temut că ceea ce afirma bărbatul putea fi real. Bărbatul a lovit-o cu o coadă de mătură până nu a mai mişcat.

La faţa locului au ajuns un echipaj de poliţie şi unul de la ambulanţă. Femeia a fost găsită fără suflare de către cadrele medicale, intrate în casă însoţite de poliţişti, decesul fiind în urmă cu cel puţin 48 de ore.

Poliţiştii l-au transportat pe bărbat la sediul IPJ Botoşani. După audieri, bărbatul a fost internat în cadrul Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean, pentru a fi supus unei evaluîri de specialitate, urmând ca în perioada următoare medicii să decidă dacă acesta avea sau nu discernământ în momentul producerii faptei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitatul de la Știri - Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani

astăzi, 20:00
5

„Invitatul de la Știri” a fost astăzi Eugen Țurcanu, directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement de la Botoșani.Eugen Țurcanu a vorbit despre managementul de la ...

Ministrul Educației: „Mă pronunţ clar în favoarea deschiderii şcolii cu prezenţă fizică pentru toţi elevii”

astăzi, 19:21
41

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că este în favoarea deschiderii noului an şcolar cu prezenţă fizică pentru toţi elevii.„Neavând niciun glob de cristal...

Târg al meșterilor populari pe Pietonalul Unirii, în acest weekend

astăzi, 17:55
79

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale din Botoșani, cu sprijinul Consiliului Județean Botoșani și al Primăriei Botoșani, organizează cea a XIV-a ediție a T...