Polițist botoșănean înjunghiat de un tânăr, la o terasă din municipiu

Polițist botoșănean înjunghiat de un tânăr, la o terasă din municipiu

Un poliţist aflat în timpul liber pe o terasă din municipiul Boroșani a fost înjunghiat de un tânăr în urma unui conflict.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti. În vârstă de 34 de ani, agentul de poliţie se afla în timpul liber, la o terasă din oraş, duminică seară.

La un moment dat, între acesta şi un alt client de la terasă, în vârstă de 24 de ani, a izbucnit un conflict, iar, fără a sta prea mult pe gânduri, tânărul de 24 de ani a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe poliţist în zona omoplatului.

Ulterior, agresorul s-a făcut nevăzut, părăsind terasa. Poliţistul a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale la Urgenţe, din fericire acestuia nefiindu-i atins niciun organ vital.

Colegii polițistului au reuşit să îl identifice pe agresor, în dimineaţa zilei de luni acesta fiind dus la Secţia de Psihiatrie, pentru o evaluare de specialitate, ulterior fiind reţinut pentru 24 de ore pentru loviri sau alte violenţe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Copii... De Constantin Apostol

astăzi, 21:00
28

La ceasurile serii publicăm o nouă poezie venită pe adresa de e-mail a redacției. Vă dorim lectură plăcută.***COPIIde Constantin Apostol...of copile cât mi-e de greu...

Invitatul de la Știri - Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani

astăzi, 20:00
67

„Invitatul de la Știri” a fost astăzi Eugen Țurcanu, directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement de la Botoșani.Eugen Țurcanu a vorbit despre managementul de la ...

Ministrul Educației: „Mă pronunţ clar în favoarea deschiderii şcolii cu prezenţă fizică pentru toţi elevii”

astăzi, 19:21
79

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că este în favoarea deschiderii noului an şcolar cu prezenţă fizică pentru toţi elevii.„Neavând niciun glob de cristal...