Polițist botoșănean înjunghiat de un tânăr, la o terasă din municipiu

Polițist botoșănean înjunghiat de un tânăr, la o terasă din municipiu

Un poliţist aflat în timpul liber pe o terasă din municipiul Boroșani a fost înjunghiat de un tânăr în urma unui conflict.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti. În vârstă de 34 de ani, agentul de poliţie se afla în timpul liber, la o terasă din oraş, duminică seară.

La un moment dat, între acesta şi un alt client de la terasă, în vârstă de 24 de ani, a izbucnit un conflict, iar, fără a sta prea mult pe gânduri, tânărul de 24 de ani a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe poliţist în zona omoplatului.

Ulterior, agresorul s-a făcut nevăzut, părăsind terasa. Poliţistul a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale la Urgenţe, din fericire acestuia nefiindu-i atins niciun organ vital.

Colegii polițistului au reuşit să îl identifice pe agresor, în dimineaţa zilei de luni acesta fiind dus la Secţia de Psihiatrie, pentru o evaluare de specialitate, ulterior fiind reţinut pentru 24 de ore pentru loviri sau alte violenţe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi: FC Botoşani – Chindia Târgoviște, ora 17.30

astăzi, 13:30
93

FC Botoșani și Chindia Târgoviște se întâlnesc astăzi, în etapa a 12-a a Ligii 1. Cu o victorie, FC Botoşani ar reveni pe locul secund în clasament.Cu o singur...

Spectacole pentru toate vârstele la Teatrul „Mihai Eminescu”, în weekend

astăzi, 12:40
75

La finalul acestei săptămâni, iubitorii de teatru vor putea viziona două mari spectacole oferite de actorii Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani. Astfel, sâmbă...

Consiliul Județean din Botoșani cere urgentarea construirii heliportului medical

astăzi, 12:08
102

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean (CJ), a solicitat conducerii Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Administrației și Internelor date referitoare la stadiul proiec...