Agresorii de la Cornișa, reținuți de polițiștii de la Botoșani

Agresorii de la Cornișa, reținuți de polițiștii de la Botoșani

Doi tineri din municipiul Botoșani au fost reținuți astăzi după scandalul imens care a avut loc weekendul trecut la Cornișa.

La data de 20 iulie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri de 20, respectiv 24 de ani, ambii din municipiul Botoșani, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că aceștia, în noaptea de 17 spre 18 iulie a.c., în timp ce se aflau în drumul public, dintr-o zona de agrement din municipiul Botoșani, ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect contondent, altor trei tineri cu vârstele de 24, 27 și 29 de ani, domiciliați în municipiul Botoșani și in comuna Corni, provocându-le acestora leziuni fizice.

La data de 20 iulie 2021, polițiștii botoșăneni au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanele bănuite de comiterea faptelor, din municipiul Botoșani. 

„În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, respectiv articole de îmbrăcăminte, obiecte contondente și arme albe.

Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Pentru desfășurarea activităților au fost angrenate peste 40 de forțe de ordine, polițiștii beneficiind de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a jandarmilor.”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Cine este tânărul din Botoșani înghițit de apele Siretului, luni după amiază

astăzi, 15:10
1426

Vlad Poteraș, tânărul în vârstă de doar 16 ani care a fost înghițit, luni după amiază, de apele Siretului, locuia în comuna Tudora și a fost elev al Școlii Popula...

Spectacol pentru cei mici, în această săptămâna, la Teatrul „Vasilache”

astăzi, 15:00
56

În această săptămână, actorii Teatrului „Vasilache” va invită la vizionarea spectacolului „Rămăşagul lui Păcală”, un spectacol de Florin Iftode şi Marius...

Rezultatele finale de la Titularizare 2021 au fost publicate de Ministerul Educației

astăzi, 14:27
489

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi, pe site-ul dedicat – titularizare.edu.ro – rezultatele finale obţinute de cadrele didactice care au susţinut proba scrisă din cadrul concursulu...