Un autocar s-a rasturnat in judetul Suceava: 16 copii si un adult au ajuns la spital

Autocarul este inmatriculat in Belarus si in el se aflau 50 de persoane, dintre care 43 copii si 7 adulti.

Un autocar s-a rasturnat in judetul Suceava: 16 copii si un adult au ajuns la spital

Un autocar in care se aflau zeci de copii a fost implicat duminica seara intr-un accident in localitatea Darmanesti, judetul Suceava, fiind activat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului. Autocarul este inmatriculat in Belarus si in el se aflau 50 de persoane, dintre care 43 copii si 7 adulti. 

Potrivit autoritatilor, la locul accidentului au fost trimise o masina de descarcerare, o autospeciala pentru transport personal si victime multiple, o ambulanta SMURD si patru ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta Suceava, fiind activat Planoul Rosu de Interventie.

ISU informeaza ca 16 copii si un adult au fost transportati la spital, pentru investigatii suplimentare. Primaria localitatii Darmanesti a pus la dispozitie doua microbuze pentru transportul celorlalte persoane la o cabana din localitatea Calinesti, unde au putut ramane peste noapte.

UPDATE: Și la Sibiu, în această dimineață, a avut loc un accident grav: Un autocar cu s-a răsturnat. 33 de persoane au fost transportate la spital, una în stare critică. Porivit reprezentanţilor Poliţiei Sibiu, şoferul unui autobuz, care efectua o cursă regulată pentru o societate, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara carosabilului. Mai multe persoane primesc îngrijiri la faţa locului, fiind conştiente.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...