O după-amiază în familie terminată la spital și cu un dosar penal!

 Uimirea cadrelor medicale a apărut în momentul în care au aflat că la volanul mașinii implicate în accident fusese chiar mama copilului.

O după-amiază în familie terminată la spital și cu un dosar penal!

Un caz mai puțin obișnuit a ajuns în atenția polițiștilor botoșăneni, care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce au fost sesizați de către medici că la spital a ajuns un copil care a fost călcat pe picior de o mașină. Uimirea cadrelor medicale a apărut în momentul în care au aflat că la volanul mașinii implicate în accident fusese chiar mama copilului.

Întreaga poveste s-a petrecut vineri seara, când familia a mers la pescuit. Cum mașina fusese parcată pe malul apei, femeia s-a gândit să schimbe locul, astfel că a urcat la volan, fără să se asigure mai întâi că poate face manevra în siguranță. Copilul de 11 ani dormea în iarbă, așa că nu s-a aflat în câmpul vizual al mamei.

Când a auzit strigătele de durere ale copilului a oprit mașina și s-a dus îngrozită să vadă ce s-a întâmplat. Din fericire, roata mașinii a trecut doar peste piciorul copilului, altfel s-ar fi petrecut o tragedie. Părinții au urcat copilul în mașină și l-au dus direct la Pediatrie, medicii constantând că este vorba despre o contuzie, norocul copilului fiind că, în urma ploilor, pământul a fost destul de moale, astfel că piciorul s-a afundat în pământ în momentul în care roata mașinii a trecut pe deasupra. Părinții nu scapă ieftin din această întâmplare, polițiștii anunțând că pe numele femeii va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
52

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
88

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
920

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...