Transportat la Iași în stare gravă, după ce s-a înjunghiat în fața soției!

Transportat la Iași în stare gravă, după ce s-a înjunghiat în fața soției!

 

O femeie din Botoșani a asistat îngrozită la o scenă pe care nu o va uita toată viața! După ce consumat mai multe pahare de băuturi alcoolice, soțul ei, în vârstă de 54 de ani, a devenit recalcitrant, între cei doi izbucnind mai apoi o ceartă puternică.

La un moment dat, bărbatul, despre care soția spune că de mult timp suferea de depresie, a luat un cuțit și a început să se înjunghie în piept și abdomen, rănile fiind foarte grave. Femeia a sunat la 112, la fața locului ajungând imediat un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, solicitându-se ulterior prezența unui medic. În ajutorul primului echipaj a pornit echipajul de la Terapie Intensivă Mobilă SMURD.

Pacientul era în șoc hemoragic, prezenta mai multe plăgi tăiate, axilar stâng, la nivelul braţului stâng, precum şi hemitorace stâng şi în regiunea ficatului. Bărbatul a fost transportat în serviciul de Urgenţă, ulterior fiind dus în sala de operații. Pentru că starea pacientului se agrava tot mai mult, medicii de la Botoșani au luat decizia să îl transporte la Iași, prognosticul fiind însă destul de rezervat. 

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a petrecut înainte ca bărbatul să recurgă la gestul extrem. 

 

Spune-ne opinia ta