Cumplit: Un bărbat a murit după ce casa a luat foc!

Cumplit: Un bărbat a murit după ce casa a luat foc!

Sfârșit crunt pentru un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Todireni, județul Botoșani, care a murit în locuința care a luat foc, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din sobă.

Incendiul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o locuință din comuna Todireni, iar în casă se afla un bărbat de 70 de ani. Pompierii au depus eforturi uriașe pentru a lichida incendiul care a fost observat și anunțat cu întârziere, potrivit datelor furnizate de ISU Botoșani.

"E ora 6 dimineața, împreună cu colegii mei pompieri voluntari la SVSU Todireni ne întoarcem acasă uzi, obosiți și înghețați de frig după 4 ore de luptă cu focul care a izbucnit la o locuință din satul Todireni. Din păcate, în incendiu a murit și un om. Ar mai fi multe de spus... Stimați locuitori ai comunei Todireni, e sezonul rece, aveți mare grija la sursele de încălzire a locuinței, o clipa de neatenție și nerespectarea normelor elementare de prevenire a incendiilor (curățarea sobelor și a coșurilor de fum) vă poate lăsa pe drumuri sau chiar mai rău", a scris în această dimineață Florin Hritcu.

Apelul a fost înregistrat puțin după ora 2.00. La locul indicat s-au deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială cu apă și spumă, precum și pompierii voluntari din comună. 

Potrivit ISU Botoșani, la sosirea forțelor de intervenție, locuința ardea în totalitate. Bărbatul, care a rămas peste noapte în casa părintească, a fost găsit decedat în interiorul locuinței, aproape de ușa de la intrare. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui jar căzut din sobă pe materiale combustibile.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
72

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
25

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
1200

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...