Tragedie în județ. Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața într-un grav accident rutier (fotogalerie)

Mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un cap de pod. 

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața, în această seară, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un cap de pod, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

Tragedia s-a întâmplat pe raza localității Cerchejeni.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și două ambulanțe SAJ.

Aceștia au constatat că șoferul era scos din mașină. Echipajele medicale au început, imediat, manevrele de resuscitare. Din nefericire, tânărul nu a mai putut fi salvat.

„Pompierii au intervenit pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul IJSU.

Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Piloții au încins motoarele la Cornișa în cadrul evenimentului Demo Drift Show! „Adulții au fost cei mai fricoși, nu prea au avut curaj, dar copiii sunt altfel” (foto, video)

Saturday, 28 September 2024

Asociația „Pro Car Racing” organizează, în acest weekend, cea de-a doua ediție a evenimentului Demo Drift Show. Anul trecut evenimentul a avut loc în parcarea magazinului El...

Ajutor pentru bolnavii din Botoșani aflați în fază terminală, despre ce este vorba! (video)

Friday, 27 September 2024

Bolnavii aflați în fază terminală și care nu pot fi îngrijiți acasă pot beneficia de îngrijri medicale în regim de spitalizare continuă la o clinică privată de paliati...

Pacienții care nu vor mai sta pe o listă de așteptare, anunțul șefei CAS Botoșani! „Au fost foarte multe controverse” (video)

Friday, 27 September 2024

Alina Mustiață, directorul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) din Botoșani, anunță faptul că a fost pus în aplicare din acest an Planul Național de Cancer. În cadrul acestui pl...