Tânăr mort într-un accident produs pe ruta Botoșani – Suceava. S-ar fi izbit într-un cap de pod și a rămas blocat între fiare (fotogalerie)

La fața locului au intervenit echipaje de pompieri, poliție, un echipaj SMURD și unul SAJ.

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, a murit într-un accident rutier, care s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 29, pe ruta Botoșani – Suceava, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) din Suceava.

Potrivit sursei citate, tânărul se afla la volanul unui autoturism marca VW Passat, iar în localitatea Plopeni, din Suceava, ar fi pierdut controlul mașinii și ar fi intrat într-un cap de pod. Ulterior, mașina s-a răsturnat pe cupolă.

La fața locului au intervenit echipaje de pompieri, poliție, un echipaj SMURD și unul SAJ.

„La sosirea echipajelor în interiorul unui autoturism a fost identificat un bărbat (24 de ani) încarcerat, aflat în stare de inconștiență. După extragerea acestuia, au fost aplicate manevrele de resuscitare, ulterior, din nefericire, declarându-se decesul acestuia”, a declarat Radu Gabriel, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Piloții au încins motoarele la Cornișa în cadrul evenimentului Demo Drift Show! „Adulții au fost cei mai fricoși, nu prea au avut curaj, dar copiii sunt altfel” (foto, video)

astăzi, 17:59

Asociația „Pro Car Racing” organizează, în acest weekend, cea de-a doua ediție a evenimentului Demo Drift Show. Anul trecut evenimentul a avut loc în parcarea magazinului El...

Ajutor pentru bolnavii din Botoșani aflați în fază terminală, despre ce este vorba! (video)

Friday, 27 September 2024

Bolnavii aflați în fază terminală și care nu pot fi îngrijiți acasă pot beneficia de îngrijri medicale în regim de spitalizare continuă la o clinică privată de paliati...

Pacienții care nu vor mai sta pe o listă de așteptare, anunțul șefei CAS Botoșani! „Au fost foarte multe controverse” (video)

Friday, 27 September 2024

Alina Mustiață, directorul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) din Botoșani, anunță faptul că a fost pus în aplicare din acest an Planul Național de Cancer. În cadrul acestui pl...