Locuințe din Botoșani, răscolite cu mascații!

Mai multe locuințe de pe raza județului Botoșani au fost percheziționate, la acțiune participând și luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale. 

Locuințe din Botoșani, răscolite cu mascații!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

Poliţiştii din orașul Ștefănești și cei din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Ștefănești, au efectuat, la data de 23 decembrie, nouă percheziții la locuințele unor persoane bănuite de infracţiuni din sfera contrabandei.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale – IPJ Botoşani, pe raza comunelor Dobârceni, Durnești, Manoleasa, Mihălășeni şi Ripiceni.

În urma acestora, au fost găsite în locuinţele celor nouă persoane, 2.880 țigarete (144 pachete) cu timbru de acciză Republica Moldova sau de provenienţă duty free, băutură spirtoasă de provenienţă duty free şi 1.758 bucăți obiecte pirotehnice.

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitartea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfiurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provind din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia şi orice operațiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
27

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
84

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
41

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...