Tânăr reținut de poliție: Fără permis de conducere, a lovit cu mașina un om, apoi a părăsit locul faptei!

La doar 19 ani, un tânăr din Vlădeni este cercetat pentru nu mai puțin de patru infracțiuni, de la vătămare corporală din culpă la părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției. Astăzi, el va fi prezentat instanței de judecată.

Tânăr reținut de poliție: Fără permis de conducere, a lovit cu mașina un om, apoi a părăsit locul faptei!

În cursul zilei de marți, polițiștii rutieri au emis ordonanță de retinere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 19 ani, din comuna Vlădeni. În urma investigațiilor efectuate și a probatoriului administrat a rezultat că la data de 28 aprilie 2019 acesta, în timp ce conducea un autoturism pe  un drum comunal din comuna Vlădeni, a surprins și accidentat un bărbat de 26 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei. Totodata, cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că tânărul de 19 ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care l-a condus are autorizatia provizorie de circulație expirată din luna martie. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

"În cursul zilei de astăzi el urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Precizam ca pe tot parcursul procesului penal persoana cercetata beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de Procedura Penala si de prezumtia de nevinovatie", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

astăzi, 17:22
107

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

astăzi, 16:25
172

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
2136

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...