Când șoferia e o joacă: Accident produs de un șofer de 18 ani, beat și cu permis din luna martie!

Alcoolul, lipsa de experiență la volan și viteza! Acestea au fost ingredientele care l-au făcut pe șoferul de 18 ani, cu permis de o lună de zile, să treacă prin gradul unui scuar și să se oprească pe sensul opus de mers.

Când șoferia e o joacă: Accident produs de un șofer de 18 ani, beat și cu permis din luna martie!
Poliţiştii Biroului Rutier au observat, luni, că pe strada Împărat Traian, din municipiul Botoșani, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.
 
Din cercetări a rezultat că un tânăr de 18 ani, posesor al permisului de conducere din luna martie a acestui an, în timp ce se deplasa pe strada Octav Onicescu, ajungând la intersecţia cu strada Împărat Traian şi intenţionând să efectueze viraj către strada Tudor Vladimirescu, pe fondul neadaptării vitezei şi a lipsei de experienţă în condus, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a pătruns pe scuarul ce desparte sensurile de deplasare, unde s-a izbit în gardul despărţitor, oprindu-se pe sensul opus de mers.
 
În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, fără victime omeneşti. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

astăzi, 17:22
56

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

astăzi, 16:25
107

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
1053

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...