Rănit grav în urma unui accident rutier, transferat la Iași cu aeronava SMURD!
UPDATE!

Elicopterul SMURD a fost solicitat, miercuri, la Botoșani, pentru a prelua un bărbat în vârstă de 38 de ani, în comă, cu multiple traumatisme la nivelul capului. 

Rănit grav în urma unui accident rutier, transferat la Iași cu aeronava SMURD!

Pacientul a fost victima unui accident rutier care a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, în orașul Darabani. Șoferul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, se deplasa la volanului unui autoturism Ford. Din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit de pe carosabil și a rupt doi copaci de pe partea dreaptă a străzii. În urma accidentului, un bărbat de 33 de ani, pasager în autoturism, a fost grav rănit.

O ambulanță a transportat victima la Dorohoi, de unde echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) SMURD l-a adus la Botoșani. Având în vedere leziunile grave suferite, medicii de la Botoșani au decis transferul de urgență la Iași, în acest sens fiind solicitată aeronava SMURD, care a aterizat pe poligonul UM 01189. 

UPDATE: Miercuri seara, la sediul Poliției orașului Darabani s-a prezentat un bărbat de 32 de ani, bănuit că în noaptea de marți spre miercuri a produs un accident rutier pe raza orașului Darabani, soldat cu rănirea unui alt bărbat de 33 de ani, pasager în vehicul, ulterior conducătorul auto părăsind locul faptei.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, și a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

"În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, urmând a se dispune măsuri în consecintă, conform prevederilor Codului de Procedură Penală", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Conducătorul auto este subofiţer la IJJ Botoşani. În momentul accidentului se afla în timpul liber, cu maşina personală. Bărbatul rănit grav, care este poliţist local la Darabani, a fost preluat de un elicopter SMURD şi transferat la o clinică din Iaşi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi a început evaluarea națională pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a!

astăzi, 14:03
1

Începe evaluarea națională la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023 - 2024. Peste 500.000 de elevi vor participa la această evaluare a competențelor, potrivit...

Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

astăzi, 13:43
96

Uneori, realitatea este mult mai crudă decât ne-am aștepta, iar bătăliile în care suntem aruncați ne schimbă cursul vieții într-o clipă. Este și cazul familiei Pantazi. Vict...

Ultimele zile de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă!

astăzi, 13:15
27

14 mai este ultima zi în care mai pot fi depuse cererile de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești. Acestea tr...