Tânăr înjunghiat după o ceartă!

Un conflict între doi tineri s-a încheiat pe patul de spital pentru unul dintre aceştia după ce a fost înjunghiat în abdomen.

Tânăr înjunghiat după o ceartă!

Incidentul a avut loc, marţi seara, la o stână de pe raza satului Zlătunoaia, comuna Lunca. Un tânăr în vârstă de 31 de ani a mers la stâna tatălui său unde s-a întâlnit cu un băiat în vârstă de 19 ani.

Pe fondul unor discuţii constradictorii, între cei doi a izbucnit un conflict, iar la un moment dat tânărul de 19 ani a pus mâna pe un obiect ascuţit şi l-a înfipt în abdomenul celui cu care se certa.

Celelalte persoane care se aflau la stână au sărit în ajutorul tânărului rănit şi au sunat la 112, la faţa locului ajungând echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. După ce a primit primul ajutor, rănitul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe pentru îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean, în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, dar în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei se poate face o altă reîncadrare a faptei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
197

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
192

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
278

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...