Ieșenii au dat iama în casele botoșănenilor!

S-au prezentat la poarta unei familii din Vlăsinești, spunând că vor să cumpere produse agricole și cupoane de călătorie. O afacere păguboasă, descâlcită de polițiștii botoșăneni, care ieri au descins la locuința suspecților!

Ieșenii au dat iama în casele botoșănenilor!

În cursul zilei de marți, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Botoşani, Poliţiei Oraşului Săveni şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Vlăsineşti, cu sprijinul luptătorilor S.A.S - IPJ Botoşani, au efectuat o percheziţie pe raza comunei Moţca, judeţul Iaşi, la locuinţa a două persoane bănuite de comiterea unei infracţiuni de furt.  

În urma cercetărilor efectuate şi a administrării probatoriului în cauză, s-a stabilit că la data de 22.02.2017, la locuinţa unei familii din comuna Vlăsineşti, județul Botoșani, s-au prezentat două persoane, un bărbat şi o femeie, cu intenţia de a achiziţiona produse agricole şi cupoane de călătorie. Ulterior, prin distragerea atenţiei persoanei vătămate, bărbatul a pătruns în locuinţă, de unde a sustras suma de 6.500 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate la data de 16.05.2017, cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost identificate, autoturismul folosit pentru deplasarea pe raza comunei Vlăsineşti a fost indisponibilizat de poliţişti, iar prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate.

În cauză continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
188

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
95

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
104

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...