Șofer SMURD lăsat fără permis, două mașini avariate pe un drum din Botoșani (video)

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar șoferii care s-au ales cu mașinile avariate au recurs la amiabilă. 

Șofer SMURD lăsat fără permis, două mașini avariate pe un drum din Botoșani (video)

Un accident rutier în urma căruia două mașini au fost avariate s-a petrecut pe ruta Botoșani – Săveni, pe data de 3 noiembrie. În eveniment au fost implicate trei autovehicule, printre care și o autospecială SMURD.

Un autovehicul condus de un tânăr, din Săveni, se deplasa dinspre Botoșani către Ungureni, iar la un moment dat s-a angajat în depășirea unui autocamion, iar ulterior a unui echipaj SMURD.

În acel moment și șoferul de pe SMURD s-a angajat în depășirea autoturismului din fața sa, ulterior trăgând de volan dreapta. Tânărul, aflat la volanul mașinii de serviciu, a încercat să evite o posibilă tragedie, însă a impactat un autovehicul care se deplasa regulamentar în fața SMURD-ului.

În urma evenimentului două mașini au fost avariate, iar șoferii au făcut amiabilă în acest sens.

Atunci a fost un echipaj de poliție și a constatat că sunt vinovat fără să mi se verifice camera de bord. Am încercat să rezolv pe cale legală. Am văzut că nu s-a putut, așa că am hotărât să postez videoclipul înregistrat de camera de bord”, a povestit pentru Știri.Botoșani.Ro tânărul din Săveni.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma accidentului. Când s-a produs evenimentul botoșăneanul era în probe la locul de muncă.

Ce constatări au făcut polițiștii în urma evenimentului și a imaginilor apărute

Dacă într-o primă instanță tânărul din Săveni a fost considerat vinovat de producerea accidentului de pe data de 3 noiembrie, în urma imaginilor apărute în mediul online, polițiștii au solicitat reprezentanților SMURD să li se comunice cine era în ziua respectivă la volanul autospecialei SMURD pentru a se aplica măsurile necesare.

Am solicitat să ni se comunice cine se afla în momentul producerii accidentului la volanul autospecialei SMURD, iar șoferului i se va reține permisul”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Potrivit reprezentanților IPJ, firma unde lucra tânărul a făcut solicitare către Poliție să primească informații despre cel vinovat de producerea accidentului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
830

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1332

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
540

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...