Botoșăneancă transportată la spital în urma unui accident rutier

Cazul a rămas în atenția polițiștilor pentru efectuarea cercetărilor.

Botoșăneancă transportată la spital în urma unui accident rutier

O femeie în vârstă de 36 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, miercuri după-amiază, pe strada Mihai Viteazu din municipiul Dorohoi.

În eveniment a fost implicat un singur autoturism.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și o ambulanță SAJ. Aceștia au constatat că autoturismul era ieșit în afara părții carosabile, iar conducătoarea auto era în mașină.

Pompierii au scos-o din interior. Aceasta era conștientă, a fost preluată de echipajul medical și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul ISU Botoșani.

Salvatorii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria mașinii. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
25

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
190

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
60

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...