Șofer împușcat, după o urmărire ca în filme. A încercat să acroșeze autospecialele Poliției - VIDEO

Șofer împușcat, după o urmărire ca în filme. A încercat să acroșeze autospecialele Poliției - VIDEO

Un bărbat a fost împușcat de polițiști, joi, după o urmărire în trafic ca în filme. El se afla la volanul unui autoturism, cel mai probabil în stare de ebrietate, și a încercat să intre în coliziune cu autospecialele forțelor de ordine.

El a fost depistat în Flămânzi, fiind urmărit până în localitatea Cotu, din comuna Copălău.

„Un echipaj de poliție de pe raza orașului Flămânzi a fost sesizat de polițiști din cadrul IPJ Iași despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora si exista posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier.

Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Conform sursei citate, au fost executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului.

„Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de marginea drumului. Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată,  intervenția unei ambulanțe la fața locului. Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, mai arată IPJ.

În prezent, identitatea bărbatului nu este cunoscută.

Bărbatul împușcat de polițiști în Botoșani, după ce a refuzat să oprească mașina la semnalele acestora, a decedat.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Managerul Direcției de Statistică, diagnosticat cu Covid-19 după vaccinare

Vineri, 5 Martie 2021
822

Managerul Direcției Județene de Statistică din Botoșani, Valentin Popa, a diagnosticat cu virusul COVID-19, confirmă autoritățile sanitare.Potrivit cadrelor medicale, acesta prezenta simpto...

Nicio comună din județ nu se mai află în scenariu epidemiologic „roșu”

Vineri, 5 Martie 2021
599

Încă 52 de botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, arată datele centralizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP).Conform statisticii ins...

Sucevean închis în Botoșani pentru infracțiuni în trafic

Vineri, 5 Martie 2021
114

Un bărbat de 30 de ani, din comuna Putna, a fost ridicat de către forțele de ordine și escortat spre Penitenciarul din Botoșani, joi, după ce Judecătoria din Rădăuți a emis un mandat de exec...