Tânără acroșată cu mașina pe trecere, de către un botoșănean care a trecut pe roșu

Tânără acroșată cu mașina pe trecere, de către un botoșănean care a trecut pe roșu

Un botoșănean a acroșat cu mașina o femeie angajată în traversarea străzii regulamentar, după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Accidentul s-a petrecut luni dimineață, în municipiul Fălticeni.

Potrivit polițiștilor direcționați spre locul incidentului, evenimentul s-a petrecut în jurul orei 9:00, în intersecţia dintre strada Dimitrie Leonida și strada Republicii. Din cercetări a rezultat că un bărbat de 36 de ani, din judeţul Botoşani, a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit cu partea din dreapta faţă o localnică de 34 de ani, angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, pe culoarea verde destinată pietonilor.

Tânăra a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Ambii participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean din Suceava.

 

Spune-ne opinia ta